torsdag, augusti 24, 2006

Att ljuga för sig själv

Jag tror jag talar för många i min ålder när jag tar upp detta ämne. Att gå över gränsen 30 år har sina pris. Allt är inte lika lätt längre, som det en gång var. Då man var ung och stark. Jag lurade mig själv häromdagen då jag kom hem från poståkeriet efter att ha jobbat i 13 timmar, cyklat till och från jobbet (på hisingen), trampat på för fulla muggar uppför mördarbackarna hem till mig. Jag öppnade dörren och rusade in till Mia och stolt skrek ut, - Jag känner mig starkare är någonsin!

Jag gjorde verkligen det. Jag hade inga problem att trampa uppför den backen jag annars kliver av cykelnför att bestiga. Jag hade tränat dagen innan utan att drabbas av de sedvanliga krämporna i knäna. Jag var nöjd och stolt. Hade jag min formtopp nu?

Svaret dröjde inte mer än 8 timmar när jag skulle upp för att avverka nästa poståkerietdag. Segt att gå upp kl 6.30, segt att cykla ut till hisingen, exportgatan, segt att spinga omkring med paket, segt att jobba över en halvtimme och rent förjävligt att trampa hem uppför de där backarna som helt plötsligt hade växt sedan dagen innan. Kan verkligen lite regn ge asfalt ny tillväxt.

Nu har jag lovat mig själv att inte lura mig själv på förhoppningar om en framtid som allsvensk spelare eller en toppatlet inom någon annan idrott. Jag är över 30 och jag fejsar faktan.

Playwood - er förlust av en framtida blåvittspelare

5 kommentarer:

Blogger JE sa...

Hehe, ja livet är inte en dans på bananskal. Jag har hört att man är på sin fysiska topp när man är 25, vilket innebär att din formtopp började dala för mer än sex år sedan, snart sju va?! Jag har dock två år till innan jag är i mitt esse. Jag känner dock inga indikationer på att min fysiska hälsa kommer att stiga speciellt mycket mer. Men vem vet, om två år kanske jag är topp 20 på Göteborgsvarvet...

Nu ska jag spela Xbox 360.
Hej hej!

9:14 fm  
Blogger Stoffe sa...

Åtminstone skönt för dej å få tillbringa lite tid på rätt sida älven! ;)

Nu e d bara ett par dar tills jag drar tebaks till jmg, fast d blir ju på d där stället vid konstepedemin. Känns både roligt och lite jobbigt - som vanligt inför terminsstarter alltså.
Antar att du hört att även allas vår favoritnorrlänning Tåbbe kör en volta till på bygget? Till våren e d ju D-kursen som gäller, då vet du att du ska me,va?! Har börjat övertala Tåbbs lite...

Ok, klart slut från mannen som inte kan skriva kort (antar att d e därför sms aldrig blivit speciellt stort i min bok!)

4:22 em  
Blogger TåbbeS sa...

Jasså, här stöter man på diverse inofficiella övertalningskampanjer. Jojo. Nä du Chris d-kurs blir det nog inte!
Sköne att man nästan blev nerskjuten när man åkte hem från balettakademien förresten. Ett gäng poliser hade precis kommit till hållplatsen åsså hörde man någon som sköt en bit bort. J-a kul å bo i tynnered - det händer alltid något! :-D
Nåväl, det är ju ändå din blogg det här dahnnjel så då kan jag ju meddela att detta skrivs under min första arbetsdag på bal-akademien. Stort. Synd att man inte kan blogga själv härifrån. Hur som helst, Ulla hälsade så gott! :-D

4:43 fm  
Blogger TåbbeS sa...

Hrm, det var visst hon Angelica som hälsade. Tror jag. Hon som verkligen hälsade var iaf mkt trevlig och pratade inte så mkt som hon som pratade mkt och inte hälsade. Jaja, förhoppningsvis vet du vem jag tjötar om.

7:14 fm  
Anonymous Anonym sa...

Hade jag kunnat mejla på den här burken hade jag gjort det istället. Nu är detta anda möjligheten.

Jaja, till saken.

Daniel Engström, a.k.a. "Skägget" på BA i alla fall. Tamejtusan alltså. Det är ett smek/öknamn som jag ska kämpa för att erövra!!

Jaja, skitmkt att göra iaf...tudlituu...

:-D

//Tåbbe

9:59 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida