måndag, april 24, 2006




Hopplöshet

Fy fan för att sitta framför datorn och lyssna på SR´s annars så fantastiska påfund sportradion - livesändning när blåvitt förlorar mot Djurgården. Visst är det underbart av SR att kunna erbjuda denna tjänst så vi supportrar som inte har möjlighet att åka på bortamatcherna eller se dem på TV, tack Lagrell ditt jävla pundhuvve! Idag hade jag dock gärna varit utan liveradion. Vilken pina! En kvinna som endast kunde Djurgårdsspelarnas och ex-gårdar'n Wowoahs namn tillsammans med den segaste gubben man någonsin hört. P-G Gyllenhammar och Göran Persson påminner om Lasse Granqvist i jämförelse.

Tillråga på allt så ska givetvis Djurgården vinna med 1-0 i en jämn tillställning som Blåvitt tagit tag i mot slutet av matchen. Den komplette VM-spelaren Mattias Jonsson gör mål när det återstår mindre än 10 minuter på matchen. Han har inte bara sänkt Blåvitt ännu djupare i den dy de redan befinner sig i, han har förmodligen också spelat till sig en VM plats. Livet är orättvist. Denna dagen har fan varit kass. Tråkiga uppgifter i skolan där man är grymt omotiverad och sedan en käftsmäll av Mattias Jonsson. Tack Matte I fucki´n not like you!

Livet är fan inte alltid skoj, men det kommer bättre tider...

Hopplöshet, betyg nada!

/ Playwood - vår vise vän vrider vardagens världsproblem

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Tjena Engström, kjelle här... fin blogg:-)

Du kan väl alltid glädjas åt GAIS framgångar istället. Där har du ett lag med kultur, engagemang och profiler. Tror du vi blir glada när wilton scorar för AIK, nä livet är hårt...

/lill-kjell

1:24 fm  
Blogger JE sa...

Kan inte instämma mer. Jag skickade ett lååångt mail till SR igår och förklarade min syn på gårdagens radioprat. Fy fan, spana in den här länken (sorry, kan inte länka riktigt, utan du får klistra): http://www.panorstedt.se/templates/common/Author.aspx?id=16722&q_context=Norstedts

Jag var helt säker på att det var Leif GW Persson som pratade igår.

8:34 fm  
Blogger playwood sa...

ha ha vilken jävla dönick...sveriges mest kunnige fotbollsskribent my ass!

Va sa han igår? Jag tror att ifk medvetet försöker tråka ut dif och sedan sätter in en stöt när de fått ned dem i tempo. Han verkade även tycka att det var taskigt mot dif... stackars.

fick du något svar eller?

10:01 fm  
Blogger JE sa...

"De försöker vagga djurgården till sömns, som för övrigt spelar i rött". sen när dom pratade om gräset då. "alltså det brända, inte det man röker..." eller nåt liknande. det var tragisk komedi på hög nivå.
Nix, inte fått nåt svar. Lär väl knappast få det heller för den delen.

Go Arsenal!

3:14 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida